Berichten van Rolanda den Boon - Follow Me

Op vrijdag 22 september zijn we weer gestart met Follow Me. We gaan met elkaar puzzelen welke avond we bij elkaar zullen komen. Daarover meer in het volgende kerkblad.

Ouders!! Jullie worden verwacht op vrijdag 29 september om 20.00 uur.

Wilma en ik hebben er weer zin in dit seizoen!

Gezinsontmoeting

In april was er een gezinsontmoeting. De gezinnen wilden graag een paar keer per jaar zo’n ontmoeting. De volgende staat gepland op zondag 15 oktober. Er is die zondag een jongerendienst. Na de koffie zullen we met de gezinnen gaan lunchen (zelf meenemen, drinken wordt voor gezorgd) en meteen daarna gaan we op stap! GA MEE! Lekker naar buiten, elkaar ontmoeten, gezelligheid èn speuren in het bos! Paul Hornis heeft dit keer geholpen met de voorbereiding en we hopen dat er veel gezinnen meedoen.

MEENEMEN: Lunch, wandelschoenen, als het nat is eventueel laarzen.

Pastoraal

In gezinnen, maar ook bij jongeren/ kinderen kunnen dingen spelen, waarover je wel eens met iemand zou willen praten. Ik ben er voor de gezinnen in de gemeente, dus schroom niet om te bellen, appen of mailen.

Huisbezoek/ kennismaking

Dit jaar zal ik weer verder gaan met het bezoeken en kennismaken met de

gezinnen in de gemeente. Als je dit niet wilt afwachten en het op prijs zou stellen als ik een keer langskom, laat het weten. Ook (langdurige) ziekte of bijvoorbeeld ziekenhuisopnames/operatieve ingrepen bij de kinderen kunt u doorgeven aan mij.

Hartelijke groeten, Rolanda den Boon (kerkelijk werker jonge gezinnen)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 06 443 34 465

Bijbeltekst van de dag

  • Wees niet bang, kleine Jakob, arm volk van Israël, ik zal je helpen – spreekt de HEER -, de Heilige van Israël is je bevrijder. -- Jesaja 41:14