De kerkdienst

Elke zondagochtend is er één kerkdienst,
afwisselend om de vier maanden in de Reestkerk of de Brugkerk.

Aanstaande zondag is er een dienst in de Brugkerk om 10.00 uur .

Deze dienst wordt geleid door Ds. R.H. Veldman..
Bij de kerkdienst van zondag is er een kindernevendienst voor
de groepen 1 t/m 8 en een oppasdienst voor jongere kinderen.

U kunt de kerkdienst hier live, of achteraf, beluisteren.
Meer informatie kunt u vinden in de Leef Mee.

Bij de diensten :

Zondag 12 januari, 10.00 uur – Brugkerk

De tieners van Follow Mee hebben meegeholpen met de voorbereidingen. Wat mooi dat zij ook meedoen in de dienst. Ook zal onze eigen band een muzikale bijdrage leveren. Voor het eerst deden ze dit in de startdienst en zijn enthousiast om dit weer te doen. Dus, kom en wees welkom.

Minikerk, zondag 26 januari, 15.30 uur – Brugkerk

Voor de kleine gemeenteleden is er weer minikerk. Dominee-Beer wil jullie graag weer zien en de poot geven. Het verhaal uit de bijbel is van Noach. Na de zondvloed mag hij met zijn gezin een nieuw begin maken. De voorbereidingen zullen weer gedaan worden met Corien de Groot en Rineke Bakker. Kom je ook?

• Moge de Heer uw wil en verlangen richten op de liefde voor God en de standvastige trouw aan Christus. -- 2 Tessalonicenzen 3:5