Nieuws uit de gemeente

Zingen voor de dienst

Zingen voor de dienst; oefenen dinsdag 28 januari 2020

Zondag 2 februari gaan we, onder begeleiding van de cantorij, weer zingen voor de dienst. Op het programma staan de liederen: 524 en 712 uit de bundel Hemelhoog en 992 uit het liedboek. De cantorij gaat deze liederen oefenen op dinsdag 28 januari van 19.00-20.00 uur in de Schutse. U bent van harte welkom om mee te oefenen en hoeft dan niet op zondag mee te doen met de cantorij (mag natuurlijk wel!)

Kerkbalans 2020

Voor veel mensen is de kerk op een of andere manier van waarde. Kerkelijke gemeentes krijgen geen subsidie en hebben daarom een financiële bijdrage nodig van hun leden om te kunnen bestaan.
Zo blijft de kerk en de gemeente van waarde voor hun leden en de samenleving.
Het thema voor de actie kerkbalans 2020 is “geef voor je kerk”. De actieperiode loopt van 18 januari tot zaterdag 1 februari 2020.
We willen u vragen om het de kerkbalanslopers een beetje makkelijk te maken en de antwoordenvelop vast klaar te leggen wanneer ze de envelop komen halen.

En als u weet dat u er niet bent, breng het zelf naar de balansloper of bel deze op om door te geven wanneer ze wel de envelop komen afhalen.

In kou en duisternis meermaals op pad te moeten langs de deuren is niet te doen.

Alvast bedankt voor uw inzet.

Privacywetgeving AVG

Om het privacy statement in verband met de nieuwe wet AVG in een ander scherm te openen, klikt u hier

• Moge de Heer uw wil en verlangen richten op de liefde voor God en de standvastige trouw aan Christus. -- 2 Tessalonicenzen 3:5