Activiteiten

Een blik vol liefde

Een blik vol liefde

In deze “Coronatijd” kunnen veel mensen wel wat extra aandacht en liefde gebruiken. Hier willen wij als diaconie graag, samen met u, aan bijdragen door een (bak) blik te vullen met iets lekkers, een taart, een cake of iets anders wat lekker is. Wat gaan wij doen?

Als diaconie zijn wij gestart met het weggeven van drie taarten/cakes met daarbij een kaartje. Ontvangt u iets lekkers in deze vorm dan mag u het taartblik weer vullen met een lekker baksel en bij iemand bezorgen. De ontvanger doet dit ook weer op dezelfde manier. Ziet u het niet zitten om hier aan mee te doen, dan kan u het bijgevoegde nummer van de diaconie bellen, en halen wij het taartblik weer op en zorgen wij dat iemand verrast wordt met iets lekkers. Op deze manier hopen wij als diaconie te zorgen voor wat extra liefde en aandacht aan diegene die het verdient in deze “Corona tijd”.

Bijbeltekst van de dag

  • Want als de Geest van hem die Jezus uit de dood heeft opgewekt in u woont, zal hij die Christus heeft opgewekt ook u die sterfelijk bent, levend maken door zijn Geest, die in u leeft. -- Romeinen 8:11