Activiteiten

Tafel van 8 op 29 januari

In oktober waren alle stoelen rond onze tafel van 8 weer bezet. Het was weer heel gezellig en de reacties op de avond en het eten waren heel bemoedigend. 

Voor woensdag 29 januari zijn nog 2 stoelen vrij. Wie gaan plaats nemen op deze zetels? Het belooft weer een mooie avond te worden met lekkere gerechten en veel gezelligheid. De avond wordt, zoals gewoonlijk, door Karin en mij verzorgd en we doen dat helemaal gratis. Mocht je toch wat willen geven, dan komt dat voor 100% ten goede aan een mooi doel. Dit keer is het Eline Blankers, voor een aantal van jullie zeker bekend. Ze doet voor de tweede keer een Discipel schap training in het buitenland en leeft van giften en donaties. Buitengewoon dapper wanneer je op jonge leeftijd alles achter je laat en je leven helemaal wilt leiden met Jezus. Spannend en enorm leerzaam. 

Bijbelgespreksgroep op dinsdag 28 januari

Op dinsdag 28 januari gaan we verder met verhalen uit Genesis.

Deze avond staat de Midrash centraal. Deze Midrash (Hebreeuws: מִדְרָשׁ "onderzoek" of "uitleg", meervoud midrashim) is een Hebreeuws woord dat op de methode van exegese van Bijbelse teksten duidt. Midrash kan ook verwijzen naar een compilatie van lessen, in de vorm van commentaar over de Thora (Joodse Bijbel). We willen meer te weten komen over hoe de Joden de Bijbelse verhalen uitleggen.

Dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in De Schutse. Van harte welkom.

Bijbeltekst van de dag

  • Moge de Heer uw wil en verlangen richten op de liefde voor God en de standvastige trouw aan Christus. -- 2 Tessalonicenzen 3:5