Clubseizoen 2023-2024

Als je in groep 5 t/m 8 van de basisschool zit

kun je ook dit jaar weer naar de club.

Misschien ben je al eens eerder geweest en

misschien kom je dit jaar voor het eerst,            

maar het wordt zeker een heel leuk jaar

vol leuke verhalen, knutselwerk, spelletjes,

buitenactiviteiten en natuurlijk een spetterend

kamp aan het einde van het seizoen.

De clubavonden zijn op de vrijdagavond van 18:45 tot 20:00 uur in De Schutse, Zwolseweg 104. Na die tijd is er gelegenheid om nog wat te drinken en een zakje chips (€0,50) te nuttigen in De Welput.

Wat we precies allemaal gaan doen dit jaar blijft natuurlijk nog een verrassing, maar als jij leuke ideeën hebt, vertel ze aan de leiding!

Groetjes namens de leiding, Herman, Matthijs, Niels, Linda, Joanne, Lieke en Ilse,

Telefoon 06 156 22 214

Activiteiten voor kinderen en jongeren

Terugblik bij de activiteiten voor kinderen en jongeren

Club

Op vrijdagavond is de club voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 weer begonnen. De leiding is weer enthousiast begonnen met leuke spelletjes en activiteiten. Wat mooi om te zien dat een vaste groep jongeren zich inzet voor de club!

Club

Helaas kon de vossenjacht niet doorgaan vanwege het slechte weer. Dit wordt in het voorjaar opnieuw georganiseerd

 

Follow Me

In november was er weer ‘Spelletjesavond’. De jongeren zijn in groepjes van ongeveer drie personen op bezoek geweest bij gemeenteleden om spelletjes te doen. Er is ook uitgebreid gekletst. We hebben enthousiaste reacties gehad van zowel de jongeren als van de gastadressen. In januari is er weer een spelletjesavond.

Naast gezelligheid hebben we ook nagedacht over een heel serieus onderwerp. Vooruitkijkend naar de Eeuwigheidszondag hebben wij met elkaar gepraat over leven en sterven. Denken we wel eens aan de hemel? Heb je wel eens te maken gehad met het overlijden van een dierbare? Dit soort vragen kwamen die avond naar voren.

Vooruitblik december

Kindernevendienst

Zoals elk jaar is de leiding van de kindernevendienst enthousiast en creatief als het gaat om het advent project. Het thema is dit jaar: “Een nieuw begin”.

Een tipje van de sluier: De kerk wordt bijzonder mooi versierd in de advent periode. Samen toeleven naar kerst en ons verheugen op het feest van de geboorte van Jezus!

Follow Me

We zijn bezig met de voorbereidingen voor de Follow Me Dienst. Deze zal worden gehouden op 21 januari.

Gezinsontmoeting

In de informatiegids stond, dat er op 10 december een gezinsontmoeting zal zijn. Dit is een gemeente ontmoeting na kerktijd. Zie Rubriek “Samen Jong” voor meer informatie!

Oppasdienst

Oppasdienst,

Tijdens de zondagmorgendiensten, kunnen de kinderen van 0-4 jaar naar de oppasdienst, in één van de bijzalen.

Het oppassen gebeurt door één ouder en een jongere. Extra oppassers zijn altijd welkom!

Contactpersoon: Elise Reinink    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                             

                                             

Bijbeltekst van de dag

  • Eens dwaalde u als schapen, nu bent u teruggekeerd naar hem die de herder is, naar hem die uw ziel behoedt. -- 1 Petrus 2:25