Berichten van Rolanda den Boon - Follow Me

Jongerendienst 21 mei

Zondag 21 mei is er een jongerendienst. Jongeren van de groep “Rondom 25” en jongeren van Follow Me hebben de dienst samen voorbereid. Het thema voor deze dienst is: “Hoe dan?” We hebben allemaal wel eens te maken met situaties, waarin we iets moeten doen of waar iets van ons wordt verwacht en we ons afvragen: “Hoe dan?” Of situaties waarvan je denkt: “Hoe kan dat nou?”.

Band “Flame” uit Zuidwolde zal de dienst muzikaal begeleiden. “Flame” is een bandje, dat is opgericht door gemeenteleden in de Hervormde Kerk. Ze zijn met elkaar begonnen als ‘kerkband’ om zo af en toe in de diensten een aantal Opwekkingsliederen te kunnen begeleiden. Ze zijn nog niet zo lang muzikaal actief en 21 mei gaan ze voor het eerst optreden buiten Zuidwolde. Ze zullen alle liederen begeleiden die we gaan zingen met elkaar. Ik mag in deze dienst voorgaan. Iedereen is van harte welkom!.

Doe-kerk

De voorbereidingen voor de eerste Doe-kerk op zondag 18 juni, 10:30, zijn in volle gang. Zou je/ zou u willen helpen die dag bij een van de activiteiten, laat het mij dan even weten! Noteer de datum in ieder geval, het belooft een mooie ochtend te worden voor alle generaties!

Volleybaltoernooi

Op zaterdag 17 juni organiseert de Lichtbron een ‘Kerken Volleybal Toernooi’. Er kan vast wel een team worden gevormd binnen onze gemeente. Er is vast wel iemand die een team wil zoeken en samenstellen!

Hartelijke groeten, Rolanda den Boon, kerkelijk werker voor gezinnen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 443 34 465

Hieronder nog berichten over eerdere activiteiten :

Oppasdienst

Oppasdienst,

Tijdens de zondagmorgendiensten, kunnen de kinderen van 0-4 jaar naar de oppasdienst, in één van de bijzalen.

Het oppassen gebeurt door één ouder en een jongere. Extra oppassers zijn altijd welkom!

Contactpersoon: Elise Reinink    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                             

                                             

Bijbeltekst van de dag

  • Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak waren ze allen bij elkaar. Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag, dat het huis waar ze zich bevonden geheel vulde. Er verschenen aan hen een soort vlammen, die zich als vuurtongen verspreidden en zich op ieder van hen neerzetten, en allen werden vervuld van de heilige Geest en begonnen op luide toon te spreken in vreemde[…]