Op 16 november een kinderconcert

Elly en Rikkert, je kent ze vast wel van die leuke kinderliedjes en van de Wiebelwagen, een leuk kinderprogramma bij de EO.

En weet je wat nou zo leuk is?

Op 16 november geven ze een kinderconcert voor kinderen vanaf 4 jaar, bij ons in Balkbrug om 14.30 uur in de Reestkerk.

Vanuit de kindernevendienst

Het is herfst! De periode van vallende bladeren en soms ook prachtig zonnig herfstweer! De scholen zijn in volle gang maar ook de herfstvakantie staat alweer voor de deur. Van maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober is het schoolvakantie. De kindernevendienst gaat gewoon door op de zondagen! Wees welkom, we hopen je te mogen begroeten! De komende weken horen we meer prachtige verhalen over David.

Zondag 13 oktober 2019

David is lang door Saul opgejaagd. Toch is hij heel verdrietig wanneer een bediende hem vertelt dat koning Saul dood is.

Zondag 20 oktober 2019

David wordt koning over Israel. Hij neemt plaats op de troon nadat koning Saul gestorven is. Koning David is gekozen door God en door de mensen.

Zondag 27 oktober 2019

Vandaag lezen we de gelijkenis van de Farizeeer en de bedelaar. Dit verhaal vertelt dat het geen zin heeft om jezelf groter te willen maken dan een ander. God kijkt met andere ogen.

Namens de werkgroep,

Henk Jentink

Pastoraat jonge gezinnen koffer

Binnen de PG Oud Avereest-Balkbrug hebben we twee zogenaamde “pastoraat jonge gezinnen koffers”. Misschien heeft u een van de koffers wel al eens een poosje in uw bezit gehad, misschien zegt dit u helemaal niets! Een korte uitleg is op zijn plaats. In deze koffer vindt u een keur aan materialen:

Meer artikelen...

Bijbeltekst van de dag

  • Want door de Geest hopen en verwachten wij dat we op grond van geloof als rechtvaardigen worden aangenomen. -- Galaten 5:5