Iedere zondagochtend is er een kerkdienst, afwisselend om de vier maanden in de Reestkerk of de Brugkerk. Tot en met december zijn de kerkdiensten in de Brugkerk, welke om 10.00 uur beginnen.

Vanaf januari zijn de diensten weer in de Reestkerk.

De kerkdiensten zijn online te bekijken en te beluisteren, maar momenteel ook fysiek bij te wonen, mits het niet te vol wordt (maximaal 70 personen) en op 1,5 meter.

Men hoeft zich niet meer vooraf op te geven.

Gemeentezang is op dit moment niet de bedoeling.

Op de 1e zondag van de maand werkt de Cantorij mee in een apart gedeelte, zijflank Schutsekant, op 1,5 meter..

Van harte welkom!

Houd verder vooral de informatie op de website, de Leef Mee en Facebook pg-oudavereestbalkbrug in de gaten.

U kunt de kerkdienst hier bekijken en beluisteren, live of achteraf.

Meer informatie over de kerkdiensten kunt u vinden in de Leef Mee. Bij de Leef mee's staan ook de eventuele liturgieën.

Hieronder volgt informatie over de volgende (online) kerkdiensten:

5 december 10.00 uur Brugkerk 2e Advent Ds. R.H. Veldman

12 december 10.00 uur Brugkerk 3e Advent Ds. R.H. Veldman

19 december 10.00 uur Brugkerk 4e Advent Mevr. J. van Beveren - Assen

25 decemer 10.00 uur Brugkerk 1e Kerstdag Ds. R.H. Veldman

26 december 10.00 uur Brugkerk 2e Kerstdag Top 2000-dienst Ds. R.H. Veldman

31 december 10.00 uur Brugkerk Oudjaarsdienst Ds. R.H. Veldman

2 januari 10.00 uur Reestkerk Nieuwjaarsdienst Ds. R.H. Veldman

Bij de diensten :

Het lijkt erop dat we met de nodige beperkingen de kerstdagen tegemoet gaan. Ook dit jaar maakt het virus het ons moeilijk. Maar volg vooral de informatie op de Leef Mee.

Vier adventszondagen

De eerste adventszondag is op 28 november. Het is de bedoeling dat in het kindernevendienstproject ook een opbouwen van een kerststal hoort. Vanaf de eerste adventszondag, 28 november, mogen ze daaraan beginnen te werken. Wie van de kinderen doen mee? Veel handen maken licht werk. En als zij hun best doen zal deze klaar zijn op de Eerste Kerstdag. Wat zal het dan mooi staan in de kerkzaal.

Eerste Kerstdag, Zaterdag 25 december

We hopen dat er gezongen kan worden met kerst. De voorbereidingsgroep heeft de mooiste kerstliederen uitgekozen. Er zal nog meer gebeuren, maar dat is nog een verrassing. Het wordt hoe dan ook “een klinkende kerst” rondom een kerststal in de kerkzaal, met de woorden van het kerstevangelie van Lucas 2. We hopen op een gezegend kerstfeest.

Tweede Kerstdag, Zondag 26 december, Top 2000 dienst

Op een kerstdag dus. Daarom wordt het een Kerst-versie.

Een aantal jongeren zal de favoriete Popnummers samenstellen. Maar de vraag over de muziek geldt natuurlijk ook voor alle gemeenteleden. Doe je mee? Wil je jouw favoriete Christmasnummer laten horen? Geef die dan door bij ds. Remko, (06 384 74 564, of per e-mail.)

Het zal dit keer een wat sobere editie worden, coronaproof. Geen bandje dus, gewoon een aantal popnummers in de kerkdienst.

Oudjaar, 31 december 19.30 uur

En weer luiden we een jaar uit. Een bijzonder jaar tussen hoop, opluchting en ook teleurstellingen. De wisseling van de tijden van het jaar 2021, het was een concert van ons leven, met nu dan een uitbundige finale. We luiden het uit met het slotakkoord, Psalm 150. “Alles wat adem heeft, loof de Heer”. Misschien past het niet bij ieders levensgevoel, en toch … Hem komt wel de eer toe.

• En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede. -- Romeinen 8:28