Kerkdiensten

Elke zondagochtend is er één kerkdienst, afwisselend om de vier maanden in de Reestkerk of de Brugkerk.

U kunt de kerkdienst hier beluisteren, live of achteraf.

Het kan zijn dat u met de cursor iets later moet klikken, enige minuten later pas beeld en geluid verneemt.

Meer informatie kunt u vinden in de Leef Mee.

Bij de Leef mee's staan ook de eventuele liturgieën.  Hier volgt informatie over de volgende kerkdiensten:

9 augustus 10.00 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl Ds. G. Hoverda - Hardenberg

16 augustus 10.00 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl Ds. R.H. Veldman

23 augustus 10.00 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl Ds. R.H. Veldman

30 augustus 10.00 uur Reestkerk Via Kerkdienstgemist.nl Ds. R.H. Veldman
De kerkdiensten vinden de komende periode niet plaats, of met een beperkte bezetting, maar :

Vanuit de Reestkerk wordt een dienst voorbereid met beeld en geluid, welke u vanaf 09.55 uur kunt volgen

U kunt de volgende beveiligde link gebruiken:

Het kan zijn dat u met de cursor iets later moet klikken, enige minuten (3 a 4) later pas beeld en geluid verneemt. Of dat u de cursor moest schuiven naar het begin van de balk.

• Want als de Geest van hem die Jezus uit de dood heeft opgewekt in u woont, zal hij die Christus heeft opgewekt ook u die sterfelijk bent, levend maken door zijn Geest, die in u leeft. -- Romeinen 8:11