Vacatures commissie Eredienst

Ben jij/ bent u iemand die:

• • Graag meedenkt over de invulling van de kerkdienst?
  • • Een mening heeft over liturgie en die mening graag wil delen.
  • • Die geïnteresseerd is in wat er achter de schermen wordt voorbereid aan erediensten, bijzondere diensten en andere kerkelijke activiteiten.
  • • Niet vaker dan vijf keer per jaar wil vergaderen.
  • • Niet vanzelfsprekend voor vier jaar vast wil zitten aan een commissie.
  • • Waarde hecht aan de erediensten.
  • • Het leuk vindt om het seizoen gezellig af te sluiten met de commissie.

Neem dan contact op met Klara van den Bosch (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De commissie Eredienst heeft aan het eind van het jaar minimaal drie vacatures. Wij bieden: Een leuke commissie, een ‘einde-seizoens-barbecue’ en waardering voor wat u/ jij inbrengt.

• Daarom zeg ik jullie: vraag en er zal je gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en er zal voor je worden opengedaan. Want wie vraagt ontvangt, en wie zoekt vindt, en voor wie klopt zal worden opengedaan. -- Lucas 11:9-10